Najnovšie recenzie zo sekcie Kamery do auta

Mio MiVue 935W

Mio MiVue 935W

Overený zákazník Alza.sk Emílio

Pridané: 25. júna 2024

Odporúča produkt
  • Funkcie, cena, kvalitné prevedenie.
  • SK manuál len na webe.

Dobrá kúpa.

Dobrý deň, ďakujeme za spätnú väzbu,
ad SK manuál - je tiež súčasťou balenia autokamery, rovnako ako mnoho ďalších jazykov v tomto manuáli. Je tu teda aj slovenčina.
Ak by ste na začiatku alebo v priebehu používania mali akékoľvek otázky, položte ich tu v Heureka Poradni, alebo môžete kontaktovať našu zákaznícku podporu na FACEBOOK stránkach Mio Česká republika a Slovensko, stačí nám napísať priamo do správy a prípadne vložiť fotografie, screenshoty a videá.

TrueCam H7

TrueCam H7

Overený zákazník Alza.sk Miroslav M.

Pridané: 24. júna 2024

Zakúpený v OKAY.sk

• pekný obraz
  • malé rozmery
  • dobrá cena

dlho načítava v aplikácií video aj 4-5 minút lepšie je ho stiahnuť a potom prehrať.

Reakcia značky Niceboy

Děkujeme za hodnocení a doporučení kamery do auta Niceboy PILOT Q2. Pěkný den, Niceboy

Mio MiVue 803

Mio MiVue 803

Overený zákazník Allegro.sk Overený zákazník

Pridané: 19. júna 2024

Zakúpený v Allegro.sk

obraz

Pridané: 14. júna 2024

Odporúča produkt
  • Vacsi pozorovaci uhol ako starsia rada
  • Pripojenie na USB-C
  • Vacsi display
  • Hrubsi kabel ako starsia rada, horsie sa pcha pod tesnenie
  • Kusok narastla
LAMAX T10 Rear camera

LAMAX T10 Rear camera

Pridané: 11. júna 2024

Odporúča produkt
  • kvalitný záznam dokonca aj cez najtmavšiu fóliu
NAVITEL R66 2K

• cena odpovida produktu
  • prehravanie občas zlobi

Overený zákazník Penta SK s.r.o. Overený zákazník

Pridané: 3. júna 2024

Zakúpený v Penta SK s.r.o.

• Kamera je malá,
  • Jednoduchá inštalácia,
  • Obraz je dobry,
  • Zatiaľ nič,

Za tu cenu spokojenost.

Reakcia značky Niceboy

Děkujeme za hodnocení a doporučení autokamery Niceboy PILOT S5 GPS + Wifi. Pěkný den, Niceboy

Overený zákazník LAMAX-Electronics.com George_SE

Pridané: 30. mája 2024

(naposledy upravené 31. mája 2024)

Zakúpený v LAMAX-Electronics.com

Odporúča produkt

S produktom som spokojny, jednu kameru T10 uz vlastnim, tuto druhu som kupoval ako darcek, mensie negativum prikladam na absenciu micro usb portu na kamere aby sa dala nastavit po pripojeni cez usb kabel do PC ale to sa da ospravedlnit... Je to kamera ktora ponúka za celkom prijatelnu sumu kvalitny zaznam. Gps modul dostal upgrade na usb c, co chvalim (ked som kupoval ja svoju este bol micro usb port). Kameru urcite odporucam. Tak ak sa neviete rozhodnut aku kameru do auta kupou T10 nic nepokazite.

Pridané: 30. mája 2024

• Cena
  • Kvalita

Overený zákazník Alza.sk Marián

Honzin Honzin

Odporúča produkt
  • objektív sa dá otáčať podľa sklonu skla
  • 4K veľmi pekné, aj videá

na sklo sa neprilepí, ale priložíte naň fóliu, takú, ktorá chráni displej mobilu, dobre sa priľne

Honzin Honzin

• malá, pekná a výkonná
  • 2 kamery v balení navyše
  • cena veľmi rozumná

Vedľa zrkadla je úplne splývajúci a sotva ho rozoznám. Vidím len núdzové tlačidlo a to stačí. LED diódy vôbec nepôsobia rušivo. Kvalita videa veľmi dobrá.

Jakub Jakub

Odporúča produkt

Chcel by som vyzdvihnúť kvalitu natáčania a jednoduché ovládanie, a najmä plynulú obsluhu. Všetkým by som však odporučil kúpiť si smartbox od spoločnosti mio, pretože potom dokáže zaznamenať aj pohybujúce sa autá a ľudí okolo auta pri parkovaní. Skvelé je, že nielen predná kamera má senzor kolízie, ale aj zadná.

Overený zákazník Alza.sk Patrik

Odporúča produkt

Škoda len že akciová cena sa nedotkla aj setu, ale zadnú kameru trebalo kupovať zvlášť a aj HW kit odporúčam kúpiť z inokadiaľ, nakoľko alza ma staršiu verziu

70mai Rear Camera Midrive RC12

70mai Rear Camera Midrive RC12

Overený zákazník Alza.sk Patrik

Odporúča produkt

Pri akcii som ju musel kupovať zvlášť nakoľko sada bola drahšia, inak spokojnosť

Anonym Anonym

Odporúča produkt

Už na dotyk je jasné, že je to kvalitná vec, stojí za to, všetko je dobre premyslené. Priamo na spodnom paneli je tlačidlo wifi a núdzového záberu, na boku SD karta, celý objektív sa dá nakloniť tak, aby sa prispôsobil sklu auta, a samozrejme má zadnú kameru a mobilnú aplikáciu a počítačový softvér na analýzu.
Celkovo som so zábermi spokojný, vzhľadovo vyzerá naozaj pekne a aj keď mám pri skle KIA veľmi tlstý panel, zapadá hneď vedľa neho a nie je nijako krivý. Odporúčam ju.

Anonym Anonym

• jednoznačne 4K video
  • V meste vidím poznávaciu značku až na 20 metrov, na diaľnici niekedy v protismere
  • pekne spracované radary
  • zadná kamera s 2,5K plus nastaviteľná svetelnosť

ideálne kombo do auta

Overený zákazník MALL.SK Overený zákazník

Pridané: 20. mája 2024

(naposledy upravené 20. mája 2024)

Zakúpený v MALL.SK

• Vzhled