Najnovšie recenzie zo sekcie Kamery do auta
Pravdepodobne najlepší režim je režim 4K , natáča veľmi dobre. Inak kamera vyzerá celkom dobre vyrobená a dá sa dobre nastaviť v držiaku vo všetkých smeroch
Dobrý deň, ďakujeme za spätnú väzbu,
Ak by ste na začiatku alebo v priebehu používania mali akékoľvek otázky, položte ich tu v Heureka Poradni, alebo môžete kontaktovať našu zákaznícku podporu na FACEBOOK stránkach Mio Česká republika a Slovensko, stačí nám napísať priamo do správy a prípadne vložiť fotografie, screenshoty a videá.
Ďakujeme, tím MIO
Sledování aut na cestě ve 4K, a po zaparkování. Ideální kamera, nemá chybu.
Ďakujeme, tím MIO
Je to ako predĺženie držiaka zrkadla na skle. V podstate ju nie je vidieť. Prenos a nastavenie videa cez wifi je tak fajn a nadčasové a natáčanie aj vzadu je špičkové. Len si treba dať pozor na sd karty, lebo moja stará už nebola dobrá pre novú kameru.
Ďakujeme, tím MIO
dobrá duálna 4K kamera, 2,5K na zadnej časti - to je dôvod, prečo som si ho kúpila. Nechcela som žiadne lacné značky a 2,5K na zadnej strane mi úplne vyhovuje. Zábery sú dosť kvalitné a nesklamala som sa. Všetko ostatné funguje tak, ako má.
Ďakujeme, tím MIO
- veľmi kvalitné videá, síce len full hd, ale vysoko kvalitné
- čitateľné spz, jasné a farebné videá
- radar
- nastaviteľné nahrávanie po parkovaní zachytáva nehody
Veľmi slušné videá na autokameru, aj dobrá svetelnosť. Ale najlepšie je 60 fps (počas dňa).
Malé rozmery, ľahko sa schová a má natáčanie po zaparkovaní, ktoré chráni pred prípadnými nehodami. Radar aktualizuje zadarmo.
- jednoznačná kvalita 4K
- radarové upozornenia a bezplatné aktualizácie
- Podrobné výstrahy, dobre spracované na autokamere
- parkovací režim je spoľahlivý, ale lepšie s tou druhou nabíjačkou
Zábery 4K už vyzerajú veľmi dobre, takto by podľa mňa mala vyzerať autokamera
Aktualizácia firmvéru sa ponúkne na začiatku a je lepšie si ju stiahnuť, rovnako ako radary.
SD kartu som dal na odporúčanie výrobcu, keby som ju dal na odporúčanie eshopu, nefungovalo by to.
- gps
- radar
- malá veľkosť pri zrkadle
videá vyzerajú dobre, sú dobre použiteľné. Radary sú plus, vždy zabudnem, kde čo je. Funguje to spoľahlivo.
Ďakujeme, tím MIO
- je menší ako na obrázku, takmer ako prst, takže je naozaj takmer neviditeľný
- dizajn je podobný môjmu autu
- celkom dobrá kvalita videa, dokonca aj v noci
- plne ovládateľné cez wifi a mobilný telefón
- predná a zadná kamera prepojená kvalitným káblom, pri inštalácii som musel obísť airbagy, klasika
Nahráva dobre, dokážem rozpoznať poznávacie značky, za túto cenu Full hd je asi OK
- 4K super
- držiak
- dokáže vyhodnotiť, že karta SD nie je vhodná pre autokameru
funguje to tak, ako som očakával, po aktualizácii firmvéru to funguje ešte o niečo lepšie, najmä g-senzor
Ďakujeme, tím MIO
veľkosť je naozaj tak akurát, je taká malá, nie je viditeľná a nepriťahuje zlodejov.
GPS funguje presne, zábery sú viac než pekné. Kamera sa jednoducho používa. V držiaku sedí pevne. Nie je sa na čo sťažovať.
Ďakujeme, tím MIO
po výmene SD karty za typ Endurance od Kinstonu a aktualizácii firmvéru funguje perfektne, 4K video a funkcie zodpovedajú popisu
Ďakujeme, tím MIO
Zodpovedá popisu. Musí sa vymerať dobre za čelným sklom, aby nedochádzalo k jeho zatieneniu alebo krivému nasmerovaniu.
Perfektné však je, že ju takmer nevidno. Cena za dve kamery celkom dobrá, videá sa mi zatiaľ páčia. Odporúčam.
Ďakujeme, tím MIO
- 2,5k videá robia svoju prácu dobre, je to viditeľné na mobile a tiež na počítači
- vidím poznávaciu značku z diaľky
- GPS
S kamerami vo firemných autách už mám dosť porovnávaní, takže som si nakoniec vybral túto kameru v tejto cenovej hladine, pretože má najlepšie zábery a hlavne je spoľahlivá a dobre drží v držiaku na sklo. A dá sa dať aj na rovné čelné sklo v aute, ostatné kamery do auta majú so záznamom dosť problém.
Pre mňa sú radarové kamery plusom, pretože majú niekoľko funkcií a nastavení a potom to najdôležitejšie, že funguje dobre a bez chýb.
Parkovací režim sa mi celkom osvedčil, ale väčšinu času parkujem v garáži. Ale to, že už natočí človeka pred sebou, ktorý sa práve blíži k autu, je naozaj šikovné.
Hovorí slovensky a menu je tiež v slovenčine.
- štandardné zábery
- rýchlo pripojený, moje auto je nové, nebolo čo riešiť
- na zázname je pekne vidieť poznávacie značky
- videá sa dajú stiahnuť cez SD kartu a kábel
Odporúčam, za túto cenu je to dobrá kúpa
- pekné videá, 4K zodpovedá kvalite
- podrobné možnosti nastavenia radarov, parkovacieho režimu a razítok
- databáza radarov doživotne zadarmo
- dobre urobená, je to zrejmé, ak ju vezmete do ruky
- podporuje zadnú kameru
Vyzerá pomerne robustne, zodpovedá tomu, že ide o kameru 4K. Videá sú veľmi pekné, takmer všetky poznávacie značky sú čitateľné aj ďaleko od auta.
Bezplatné aktualizácie radarov na celý život, a to stačí cez mobilnú wifi. Má množstvo nastavení, ktoré sú celkom užitočné. A to aj v mobilnej aplikácii.
Mio tu myslelo na všetko a má počítačový softvér, kde zobrazuje nielen videá, ale aj údaje zo senzorov a súradnice a ukazuje to v grafoch a rovno na mape. Má aj ďalšie funkcie, ale tieto sú to, čo potrebujem. Neľutujem to, cena bola v akcii dobrá a za 4K je to super.
- HDR pre nočné zábery
- Prenos WIFI do mobilu a aktualizácie
- Bezplatné radary na celý život
- Zábery so 60 fps
- má záznam , keď niekto narazí do auta počas parkovania
Zábery sú pekné, radary presné a bezplatné. Cena sa mi páčila, zábery po testovaní po 2 týždňoch musím povedať, že to nie je zlé a aktualizácie na WIFI celkom v pohode.
A hlavne je to maličké, za čelným sklom to skoro nevidno. Má napájanie cez USB-C, čo je pre nás škodovkárov plus, keď potom môžete len vystrčiť kábel za zrkadlo. Ale lepšie je, samozrejme, originálne nabíjanie.
Parkovací režim je bomba!
- dobré rozlíšenie vo videu 60 fps už je dosť dobré
- parkovací režim sa dá dobre nastaviť
- radary
Kamera je celkom spoľahlivá, robí to, čo má. Môžem dokonca pridať radary, to je pre nás celkom výhoda. Zaujímavé je, že ak idem vyššou rýchlosťou, dokáže ma na radar upozorniť oveľa skôr. Moja predchádzajúca kamera to nerobila, táto to robí takto. Asi dobrá banda.
- 4k nemá chybu
- pomerne presné upozornenia GPS na radary
- Parkovací režim lepší ako akákoľvek kamera, ktorú poznám
po pol roku skúseností sú dosť dobré, funguje podľa očakávania. Len som musel vymeniť SD kartu za vhodnejšiu, stará zo starého prístroja bola nepoužiteľná. Odporúčam, super nahrávanie v 4K.
Ďakujeme, tím MIO
Vzhľadovo musím povedať, že je veľmi pekná, malá, takmer naozaj vyzerá ako nejaká časť hrbu za čelným sklom auta, vôbec nevyzerá ako kamera. Je maličká, za čelné sklo vôbec nevidíte.
Zábery zodpovedajú veľmi dobrej kvalite full HD, vidím poznávacie značky áut, ale je to aj z nastavenia kamery, neočakával by som úplne výkon 4K kamery. Moderné ovládanie cez mobil a Wifi mi vyhovuje.
Navyše má GPS a radary, takže za takú dobrú cenu potom u mňa vyhrala.
Parkujem na sídlisku, takže som chcel hlavne kameru, ktorá nie je vôbec vidieť. Túto naozaj nie je vidieť, je akoby súčasťou auta. Funguje aj po vystúpení z auta - v balení má 2 nabíjačky. Obyčajnú do zásuvky zapaľovača a potom skrytú do poistiek auta. Takže dokáže natáčať, aj keď niekto do auta narazí alebo sa len pohne.
Robí to, čo som od nej chcel - dobre nahráva, dohliada na auto a hlavne ju nie je vidieť. To je to, čo som potreboval. Ak to aj tak niekto potrebuje, odporúčam to tak.
- núdzové nahrávanie
- skvelá cena
dostatočný záznam
Ďakujeme, tím MIO
Zobrazujem 81 - 100 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Ďalšie »