Najnovšie recenzie zo sekcie Kamery do auta
- app by mohla byť prepracovanejšia
Excelentná kamera čo sa týka záberov tak lepšie som u kamery do auta asi nevidel. Trošku by mohla byť prepracovanejšia tá app, ale dá sa to v pohode.
Mio MiVue J30 WIFI
Registrovaný používateľ
Pridané: 14. novembra 2024
(naposledy upravené 17. novembra 2024)
Zakúpený v Alza.sk
- Rozlíšenie 2k, kompaktnosť, skvelá cena
Mám tieto kamery dve, prvú som kúpil na jar a je v súkromnom aute. Spokojnosť s ňou mi dovolila zaobstarať si ju aj do firemného auta. Pre mňa výhoda, že nemá display, nepotrebujem ho. Videa a pripadne fotky si môžem pozrieť po pripojení na telefóne v jednoduchej aplikácii.
- Zatial ju mam kratko na nejake velke hodnotenie
- Displej, zadna kamera, ktora je napomocna pri cuvani
- mini
Absolútne bez výhrad, kvalitná autokamera so všetkými funkciami ako stráženie aj počas parkovania.
Alum 1304
Pridané: 4. novembra 2024
(naposledy upravené 30. novembra 2024)
Zakúpený v MegaKnihy.sk
pol
- ohladom na nizku cenu - dobra kvalita obrazu a aj za tmy
- absencia "lepsich" funkcii, ako GPS, "parkovacie" nahravanie ... ale vzhladom na cenu to neni problem
- Malá a super WiFi
Děkujeme za hodnocení kamery do auta Niceboy PILOT Q2. Pěkný den, Niceboy
Šikovná malá prídavná zadná kamera. Obraz pekný. Som spokojný ...
- intuitívne ovládanie
- veľkosť displeja
- kvalita nahrávania
Děkujeme za hodnocení kamery do auta Niceboy PILOT Q7 2K. Pěkný den, Niceboy
- Jednoduché používanie
Reakcia značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení autokamery Niceboy PILOT S5 GPS + Wifi. Pěkný den, Niceboy
- excelentná farebná škála farieb a detailov
- možnosť využívať displej alebo app na mobile
- podpora až 512GB micro SD
- Micro sd karta by sa mohla dať uzamykať
- nie je možnosť live sledovania obrazu cez internet
Som fotograf a myslím, že dokážem vyhodnotiť kvalitný obraz a táto kamera ho rozhodne má. Naozaj pozoruhodná hĺbka ostrosti farieb a detailov, čo sa týka ISO rozlíšenia tak aj nočné zábery sú excelentné! Fakt kvalitná kamera po všetkých stránkach.
- Nevie sa spárovať s iphone 15 pro
Nevie sa spárovať s iphone 15 pro, nevedia to zatiaľ vyriešiť na ani podpore MIO. Vraj treba počkať na aktualizáciu. Inak funguje uspokojivo.
Reakcia značky Mio
Dobrý deň, ďakujeme za spätnú väzbu,
Ak teda podľa vašich slov funguje dobre, nie je veľmi pochopiteľné, že kamere dávate hodnotenie 20 %.
Na otázku o iPhone 15 sme odpovedali, že sa pracuje na aktualizácii na najnovší systém iOS. Nie je povinnosťou iPhonu oznamovať zmeny jadra a systému iOS, takže my ako výrobca prispôsobujeme naše aplikácie dodatočne (a na rozdiel od našich konkurentov - o naše aplikácie sa staráme). A aj keď to urobíme OKAMŽITE, nie je to nič v porovnaní s tým, ako dlho trvá, kým ju nahrajú do svojho AppStore - trvá im to niekoľko týždňov - ale to všetko nie je chyba autokamery.
Budeme rádi, ak prehodnoťte svoju recenziu, ďakujeme.
Ak by ste na začiatku alebo v priebehu používania mali akékoľvek otázky, položte ich tu v Heureka Poradni, alebo môžete kontaktovať našu zákaznícku podporu na FACEBOOK stránkach Mio Česká republika a Slovensko, stačí nám napísať priamo do správy a prípadne vložiť fotografie, screenshoty a videá.
Ďakujeme, tím MIO
- Kvalitné vyhotovenie, dotyková obrazovka, spoľahlivá aplikácia, celé zariadenie pôsobý kvalitne a z hľadiska uživateľa je na vysokej úrovni.
Napjrpv som si objednal kameru od Lamaxu za podobnú cenovú úroveň...ktorú som ihneď vrátil. Ten sa nedá z nijakého hľadiska ani porovnať s týmto.
- Perfektný prehľad čo sa deje za autom, ADAS systém
Autokamera je super, funguje všetko tak ako ma. Nataca pri kazdom pohybe, da sa pozriet aj na telefone
Děkujeme za hodnocení kamery do auta Niceboy PILOT XR Radar. Pěkný den, Niceboy
malá šikovná kamera som spokojný
celkom dobré zábery aj večer
čo poteší spolujazdec vie pozerať akou rýchlosťou ideme
- cena zodpovedá produktu,
- čistý obraz,
- magnetické uchytenie
- napájanie len cez držiak kamery ktorý zostáva trvalo nalepený na skle,
- aplikácia na Wifi nieje v češtine ani slovenčine,
- kamera sa nedá natáčať do strán / vlavo-vpravo / len hore a dole
- nastavovanie kamery sa dá len ked je upevnená v držiaku pod napätím čo nieje pohodlné alebo cez Wifi aplikáciu čo zas nieje v slovenčine ani v češtine
Děkujeme za hodnocení kamery do auta Niceboy PILOT XR Radar. Pěkný den, Niceboy
- Veľmi dobrá kamera!
Děkujeme za hodnocení kamery do auta Niceboy PILOT Q7 2K. Pěkný den, Niceboy
Zobrazujem 21 - 40 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Ďalšie »