Najnovšie recenzie zo sekcie Kamery do auta
- skvelé a jasné 2,5K zábery
- Počítačový softvér na analýzu videa a senzorov kamery
- lepený držiak má na skle nepriľnavú fóliu
Skvelé zábery, vyhovuje dizajn a softvér na mojom počítači. Nabíjačka už má konektor USB-C. Pekná, čierna a vyzerá, že vydrží veľa. Dobrá kúpa za tú cenu. To je všetko, čo som potrebovala.
Dobrý deň, ďakujeme za spätnú väzbu,
Ak by ste na začiatku alebo v priebehu používania mali akékoľvek otázky, položte ich tu v Heureka Poradni, alebo môžete kontaktovať našu zákaznícku podporu na FACEBOOK stránkach Mio Česká republika a Slovensko, stačí nám napísať priamo do správy a prípadne vložiť fotografie, screenshoty a videá.
- 2,5K natáčanie vynikajúce
- Dobre vidí a rozpoznáva poznávacie značky
- nie je vidieť za čelným sklom
Kamera je lacná, ale pravdepodobne najlepšia 2K alebo 2,5K, ktorú som videl, vidím jasne poznávaciu značku a nemám problém ani večer.
Samozrejme cena je priamo úmerná tomu, že nemá žiadne ďalšie funkcie ako radar, GPS alebo monitorovanie auta po zaparkovaní.
Ale zaznamená nehodu a uloží ju do inej pamäte, natáča skvele, prenáša rýchlo do mobilu.
Je skôr na trvalé umiestnenie, nie je na bežnom držiaku, ktorý sa dá vysunúť - ale to je logické, ak ju natrvalo umiestnite za zrkadlo a ovládate ju mobilom. Ak ho chce niekto odobrať, musí vymeniť statickú fóliu na skle a nálepku. Ale to asi nie je dôvod, aby sa tento prístroj neustále presúval za také lacné peniaze.
Vcelku skvelé zábery, nie je vidieť za čelným sklom a po mobilnom telefóne sa rýchlo ovláda. Odporúčam.
- Malá, dobře umístitelná
- Dlouhý napájecí kabel
Reakcia značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a doporučení autokamery Niceboy PILOT S10 Radar 4K. Pěkný den, Niceboy
OK
taktiež slušné rozlíšenie
čo viac dodať, len že 4K
Zatiaľ bsom spokojný, má všetko čo má mať.
Reakcia značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a doporučení kamery do auta Niceboy PILOT XR Radar. Pěkný den, Niceboy
- Funguje tak ako treba
- dizajnovka
- priliš velka
- malo ostre video až by som povedal že rozmazane
- aplikacia nefunguje ako ma
- problem sparovat vez wifi
Rozhodne neodporučam.
Reakcia značky Niceboy
Mrzí nás, že autokamery Niceboy PILOT S5 GPS + Wifi nenaplnila Vaše očekávání a tedy ji nedoporučujete.
Pokud potřebujete poradit s nastavením, nebo fungováním kamery, obraťte se prosím na naši zákaznickou podporu: [email protected]/+420 733 555 255.
Děkujeme za recenzi. Pěkný den. Niceboy
- Klasicka kamera. V danej cenovej urovni prekvapi GPS a kvalita zaznamu. Este nemam vyskusany nocny rezim.
K produktu po montáži bude možné vyjadrenie
Produkt ešte nieje vo vozidle takže hodnotenie bude možné napísať až po montáži a vyskúšaní.
- Nemá usb C otvor
- Do nových áut nedá sa pripojiť skrz 12V kábelu
Dobrý deň, ďakujeme za spätnú väzbu,
ad KONEKTOR - to vôbec neprekáža, navyše je to súčasťou popisu produktu. V balení kamery sa nachádza funkčná nabíjačka. Ak nechcete používať túto nabíjačku a chcete sa pripojiť napríklad k autobatérii, musíte si zaobstarať levnú, ale šikovnú nabíjačku Mio MiVue SmartBox.
Ak máte vozidlo Škoda Auto, ktoré má konektor USB-C pri zrkadle, môžete si jednoducho kúpiť redukčný kábel miniUSB na USB-C (napr. Vention, 0,5 m).
ad 12V kábel - kamera funguje na 5V s prúdom 2A. Nemala by sa napájať z autobatérie cez žiadny 12V kábel, dokonca ani z iných výrobkov s redukciou napätia (typicky USB rozbočovače do zásuvky zapaľovača cigariet). Tie často nemajú príslušné certifikáty na použitie v automobiloch a sú potom príčinou problémov buď s elektronikou vozidla, alebo poškodia palubnú kameru.
Pred kúpou sa, prosím, informujte o výrobku alebo možnostiach, najlepšie prostredníctvom našej zákazníckej starostlivosti na FB Mio Česká republika a Slovensko, než potom budete výrobok hodnotiť a dávať nízke hodnotenie len kvôli bežnému pripojeniu.
Ďakujeme, tím MIO
- Dobre rozlisenie 1440p, SPZ su citatelne.
- Jednoduche nastavenie.
- Maly rozmer a magneticke prichytenie na sklo.
- Rychla odozva na hlasove prikazy.
- Dlhy a tenky kabel.
Velka spokojnost, funguje presne ako ma. Garmin je etablovana a spolahliva znacka.
Kvalitne spacovanie vyrobku.
Micro USB na USB A kabel moze byt problem v novsich autach, kde uz je iba USB C konektor.
- Jediné čo by som vytkol je že na držiaku je GPS, tak je trošku väčší
Extremne kvalitné zábery a ochrana aj pri parkovaní. Čo sa nám už viackrát stalo, že nám poškriabali auto. Teraz sa už nemusím báť
- cena produktu
Vynikajúci model na všetky situácie, či prší, sneží, v zhoršenej viditeľnosti aťd.
asi najlepšie by bolo keby som mohol zdieľať videá z jazdy, lebo to by človek hneď pochopil. TOPKA na trhu určite
- KVALITA KVALITA KVALITA
- hĺbka detailov na videu je fakt perfektná
- Málo nových modelov
- Ceny sú samozrejme vysoké
Mám už od nich druhú kameru a ak budem potrebovať ďaľšiu tak voľba bude jasná. DOD je kvalita asi ako ROLLS ROYCE medzi autami, rokmi overená a stále o krok vpred.
Veľmi drahá kamera, ale za kvalitu sa platí aj ked je XY alternatív na trhu tak neľutujem túto investíciu. Každému kto váha poviem len jedno, aby Vás nemrzelo keď sa Vášmu auto, alebo Vám nedajbože niečo stane, že ste to nemali na zázname, ktorý sa dá použiť a je na ňom viditeľné SPZ, aťd všetk čo potrebujete pri dokazovaní.
- Celkem male rozmery na to ze ma i displej
- Bezproblemove spojeni s mobilem pres wifi
- Lehka montaz
Zobrazujem 101 - 120 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Ďalšie »