Najnovšie recenzie zo sekcie Kamery do auta
- Výborná funkcia timelaps pri parkovacom móde
- Naozaj elegantný tvar kamery
- Plasty pôsobia veľmi odolne
Kamera použitá v extrémnych podmienkach (hustý dážď zlá viditeľnosť), točené aj v noci po zhliadnutí videa má viac ako prekvapila. Obraz je vzhľadom na dané podmienky ostrý, viditeľnosť je veľmi dobrá a je vidieť aj detaily ako ŠPZ. Za dňa obraz už štandardne pri tejto značke vysoko kvalitný. Ešte musím spomenúť naozaj kvalitné spracovanie plastov kamery.
- Rozlíšenie a farebnosť záberov
- Možnosť použiť aj cez apku v mobile
- Množstvo doplnkových funkcií
- Rýchla demontáž z držiaku
- Neobsahuje batériu napája cez kapacitor (nie ste obmedzený životnosťou batérie)
- Aplikácia len v angličtine
Kupovala som ako darček manželovi k vianociam, ešte nebola odskúšaná ale podla doporučení verím tomu, že kamera splní svoj účel. Na eshope mi velmi dobre poradili, ktorý model vybrať. Toto je vraj novinka tak mám od toho veľké očakávania.
- zatiaľ málo času
- uvidím počas prevádzky
- slabšie menu
- pripojenie kábla z vrchu, zlý prístup
- karta z hora cele zle
- jack na zadnú kameru zase z hora
- keď mate zrkadlo so senzorom dažďa zavadzia vám vrchný panel a konektory sa zle pripájajú...
Poviem pravdu, čakal som viac. Mal so kameru Mio 5 rokov ale čakal som od tejto trosku lepšie spracovanie viac vychytávok, uvidím koľko vydrží. Dôležité je aby splnila účel....
- cítim sa v aute oveľa bezpečnejšie
- top zábery za rôznych svetelných podmienok
- ostré zábery
- rýchle aktualizácie
- menu aj v slovenčine
- ovládanie je hračka
- ľahká a dobré rozmery
- zábery sú fakt mega
- cenovo ujde a oplatí sa
Reakcia značky LAMAX
děkujeme za Vaší recenzi. Velmi nás těší Vaše spokojenost.
S pozdravem
Tým LAMAX Electronics
- intuitívne ovládanie
- ideálna veľkosť displeja
- kopa funkcií
- super príslušenstvo v balení
- skvelá kamera s profesionálnymi zábermi
- cenovo dostupná
- 4K je fakt na úrovni
- pevná konštrukcia
- Male rozmery bez oslnujuceho displeja
- Wifi spojenie so smartfonom s online prezeranim zaznamov
- Jednoduche ovladanie kamery, ako aj rychle nastavenie cez apku
- Netreba vytahovat pamatovu kartu, aj formatovanie sa vykona online
- Dostatocne dlhy kabel
- Jasny stav kamery vdaka farbe tlacidla zelena/modra/cervena
- Nemoznost vypnut zvuk pri vypnuti kamery
- Celkom problematicke prvotne sparovanie s aplikaciou
V danej nizsej cenovej kategorii super pomer cena-vykon. Kvalita obrazu dobra, no este som neskusal nocny rezim.
- 4k
- vynikajúce zábery
- rozlíšenie a farby na úrovni
Reakcia značky LAMAX
děkujeme za Vaší recenzi. Velmi nás těší Vaše spokojenost s výrobkem LAMAX.
S pozdravem
Tým LAMAX Electronics
Zatial neni nainštalovana.
Zatial v pohode , horsie sa ovlada , pretože nema slovencinu v " menu ".
70mai Dash Cam 1S
Registrovaný používateľ
Pridané: 18. novembra 2022
(naposledy upravené 19. novembra 2022)
Zakúpený v XM.sk
- Kompaktná veľkosť
- Za cenu primeraná kvalita videa
- Po update firmwaru absolútne nereaguje a nejde ani reset. V podstate je už nefunkčná, po asi 3 mesiacoch používania.
- Nestabilné pripojenie cez hotspot, vkuse odpája
Je to lacné, to áno, ale neodporúčam. Pokiaľ autokameru, tak rozhodne investujte do niečoho kvalitnejšieho, drahšieho.
Sťahovanie je pomalé, dlho trva stiahnuť 2min video. Popri tom to asi 5x odpojí od wifi hotspot. Po update firmwaru prestala kamera reagovať a je nepoužiteľná.
- Pekne balenie
- Dobry pocit pri stlacani tlacidiel
- Chyba cestina alebo slovencina. Z blizkych jazykov vyber len po polsky a rusky.
- kompakt rozmery, dizajn, obraz lepsí priemer
Kvalita je porovnateľná s cenou. Ale na tom nieje nič zlé. Tovar poslúži.
Na prehrávanie videi na PC je potrebné doinštalovať kodek, VLC to nedokáže, ale z kodekom áno. 128gb Kingston class 10 ide Ok, ak nahrávam aj zvuk, tak video niekedý jemne seká, ale nič hrozné.
Ak je mobil spojený s kamerou, tak na internet cez wifi sa nepripojíte.
Produkt výborný, len mohol by hlasový asistent-ka po navoleni slovenčiny rozprávať slovensky a nie cesky.
- Jednoduchá inštalácia
- Program na úpravu videa
- Zvukový signál.pri zapinani
- asi naj co moze byt , predtym som mal inu znacku lamax t10 ale tento mio je super
nenasiel som zatial
Reakcia značky Mio
Dobrý deň, ďakujeme za spätnú väzbu.
Ak budete mať prípadné otázky, položte ich tu na Heuréka Poradni, prípadne sa môžete obrátiť na našu zákaznícku podporu na FACEBOOK stránkach Mio Česká republika a Slovensko.
Ďakujeme, tím MIO
Zobrazujem 401 - 420 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Ďalšie »