Najnovšie recenzie zo sekcie Kamery do auta
Kamera seká...mrzne
Reakcia značky TrueCam
děkujeme za Vaši recenzi. Mrzí nás Vaše komplikace s kamerou. Pokud je to možné, prosíme o bližší popis Vašich potíží na [email protected], rádi Vám pomůžeme s řešením.
Tým TrueCam
- od začiatku ide OK
- som veľmi spokojný
Reakcia značky TrueCam
děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že jste s naším produktem spokojen.
Přejeme pěkný den.
tým TrueCam
Dostal som nekvalitný tovar, displej nie je vôbec čitateľný,
nič sa nedá nastaviť ani dátum ani čas.
Škoda, že je návod len v angličtine alebo dokonca v čín-štine. Rozhodol som sa ho vrátiť a požiadať o vrátenie kúpnej ceny.
Kamera funguje iba s určitym druhom pamäťových kariet. Obraz na prvybpohlad skvelí ale ak chcete identifikovat spz oproti idúceho auta uz to nie je samozrejmosťou a tam sa ukazuje kvalita kamery.
Ku kamere su kable ktore maju dosť hrube koncovky hlavne pre zadnu kameru a prevliekanie cez prechodky v interiéri je komplikované.
- Skvelý pomer kvality k cene.
- Kvalitné prevedenie produktu.
- Kvalitné zabalenie produktu.
- Intuitívne ovládanie.
- Dá sa stiahnuť mobilná aplikácia, ktorá sa spojí zo zariadením cez wi-fi.
- Kvalitný obraz.
- Návod nie je v slovenčine.
- Zatiaľ sa mi nepodarilo rozbehať hlasové povely ako na predošlej verzií produktu (možno ich táto verzia ani nepodporuje).
Produkt mám zatiaľ iba krátko, ale zatiaľ som s ním veľmi spokojný. Ovládanie je jednoduché a rovnako aj inštalácia. SD karta nie je súčasťou balenia, ale to asi nikto ani neočakával.
- Jednu uz mam cca 2 roky a som spokojny preto som si ju kupil aj do druheho auta
Ak vecer ide oproti auto tak znacka je malo kedy citatelna. Chyba SK alebo CZ jazyk
- cítim sa v aute hneď bezpečnejšie
- super zábery aj v noci či hmle
- značka
Reakcia značky LAMAX
děkujeme za Vaší recenzi. Velmi nás těší Vaše spokojenost s výrobkem LAMAX.
Tým LAMAX Electronics
- Jednoduché ovládanie
- Dobrá kvalita záberov
Reakcia značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a doporučení kamery do auta Niceboy PILOT Q2. Pěkný den, Niceboy
- 4K
- Menu v slovenčíne
- g-senzor
- magnetický držiak
- super darček pre stromček
- kúpil som pre ženu, nakoľko mám s ňou dobré skúsenosti
- skvelá zábery , plní svoju funkciu viac než dobre
- výbava balenia
Reakcia značky LAMAX
děkujeme za Vaší recenzi. Velmi nás těší Vaše spokojenost s kamerou LAMAX.
Tým LAMAX Electronics
TrueCam H7
Registrovaný používateľ
Pridané: 19. decembra 2022
(naposledy upravené 20. decembra 2022)
- Superkondenzátor, vyššia životnosť batérie
- Kompresia H.265, video menej zaberá oproti konkurencii
- Vyberateľná kamera
- Bohatá praktická výbava
- WiFi 5GHz(5x rýchlejšie ako 2,4GHz)
- Zadná kamera na dokúpenie
- Napajanie autozapalovač alebo powerbank
- Kacam appka neobsahuje sledovací software
- Kacam appka nekompatibilná so staršími verziami Androidu
- Prevádzková teplota -10 +50 stupňov, nutnosť vyberať kameru za horších podmienok
- Elektrostatická fólia v zime nelepí je praktický zbytočná
- Pri zadnej kamere chýba funkcia zrkadlenie obrazu, pretože pri pohľade spredu (z čelného skla) je potrebné prehodiť ľavú a pravú stranu, aby cúvanie zobrazovalo správne
Powerbank pri 1 hodine nahrávania videa zníži svoju kapacitu cca o 10%. Powerbanka o kapacite 30 000 mAh vydrží nahrávať video cca 1 celý deň.
Kacam appka pri staršom Androide funguje iba s jej staršími verzia appky, ktoré môžete stiahnuť z tohto zdroja:
TrueCam H7 rear
Registrovaný používateľ
Pridané: 19. decembra 2022
(naposledy upravené 19. decembra 2022)
- FHD kvalita
- Praktické využitie iba pri dodatočnej výrobe odnímateľnej časti napr. z magnetu
- Prevádzková teplota -10 + 50 stupňov, nutné pri horúčavách alebo pri príliš nízkych teplotách vyberať.
- Chýba odnímateľná časť.
- Vyššia cena nezodpovedá praktickému využitiu.
Ako cúvacia kamera sa dá využiť iba čiastočne, pretože nemá možnosť zrkadlového obrazu.
Za súčastnej situácie je pravá a ľavá strana pri pohľade spredu opačne, čo pri cuvaní môže mýliť.
Reakcia značky TrueCam
děkujeme za Vaši recenzi produktu.
Kameru TrueCam H7 neinzerujeme jako klasickou couvací kameru.
Přední kamera je samozřejmě umístěna na odnímatelném 3M držáku, kameru z tohoto držáku můžete vysunout směrem do strany, zadní kamera odnímatelná není.
Neváhejte nás kdykoliv kontaktovat na [email protected], kde Vám rádi poradíme.
S pozdravem a přáním pěkného dne
Tým TrueCam
- Kvalitný obraz
- Maximálna dĺžka stiahnuteho videá 3 minuty. 30 minút jazdy sa dá stiahnuť ako 10 x 3 minúty.
- Chybne pracuje počas letného času zapisovanie času nahrávania.
Pred časom som kúpil a ohodnotil kameru na 3 ⭐(hviezdičky).
Teraz som kúpil ďalšiu a dávam 5⭐(hviezdičiek).
Jediný problém vidím pri letnom čase. Počas platného letného času nahrávala zapisovala čas mínus hodina. Keď som sa ku kamere pripojil s aplikáciou tak si upravila a zapisovala správny čas. Po vypnutí kamery sa situácia opakuje.
Ešte mám obavu ako zvládne nízke teploty v zime a vysoké v lete.
V stojane drží pevne ale v prípade potreby sa dá vybrať a zobrať domov.
Funguje spoľahlivo spôsobom že sa o ňu nestarám a ona si v slučke nahráva jazdu. V prípade potreby sa ku nej pripojím a stiahnem potrebný "kúsok" jazdy.
funguje podľa očakávania
Spokojnost
- Super výrobok poslúži pri objasnení nehody
Reakcia značky Mio
Dobrý deň, ďakujeme za spätnú väzbu.
Ak budete mať prípadné otázky, položte ich tu na Heuréka Poradni, prípadne sa môžete obrátiť na našu zákaznícku podporu na FACEBOOK stránkach Mio Česká republika a Slovensko.
Ďakujeme, tím MIO
- Kamera po zapojeni nefunguje stale sa odpaja opakovane takze je nefunkcna. Musim ju poslat na servis
Reakcia značky Mio
Dobrý deň, ďakujeme za spätnú väzbu,
našťastie to nie je pri zadných kamerách A50 bežné, takže ak ste kontaktovali servis MIO, boli by sme radi, keby sme vám následne oznámili riešenie a prípadne doplnili túto recenziu, najmä o jej snímaní a používaní.
Ak budete mať prípadné otázky, položte ich tu na Heuréka Poradni, prípadne sa môžete obrátiť na našu zákaznícku podporu na FACEBOOK stránkach Mio Česká republika a Slovensko (MioCZSK).
Ďakujeme, tím MIO
- Šikovná a mala kamera. Od
Reakcia značky LAMAX
děkujeme za Vaši recenzi, velmi si vážíme času, který jste jejímu napsání věnoval/a. Vaše spokojenost s naším produktem nás velmi těší.
Tým LAMAX
- Pomer - cena/výkon
- Kvalita obrazu, resp. nahrávky
- Nočný režim
- Rýchla inštalácia
- Pomerne jednoduchá obsluha
- Náhradná sada lepiek na sklo
- Zatiaľ jediný trošku rušivý element - pri "kvalite" slovenských ciest sa občasne stáva, že vám spúšťa mód emergency, pretože vďaka otrasom si to kamera automaticky spojí s nehodou (ale nestáva sa to často).
- Druhým nedostatkom je, že bez hardvérovej súpravy na napájanie kamier v parkovacom režime Xiaomi 70mai, parkovací senzor nevyužijete, pretože kamera to batériou neutiahne
- Chýba SK/CZ menu
- MicroSD kartu treba kvôli rýchlosti prenosu vytiahnuť z kamery a vložiť priamo do čítačky v PC
- Iné som nepostrehol.
Nie som úplný odborník na tieto veci, ale v pomere cena-výkon, je táto kamera asi takou zlatou strednou cestou (keďže som to porovnával s ďalšími modelmi, ktoré majú nainštalované moji známi). Inštalácia bola jednoduchá, aj obsluha, balenie obsahuje aj rezervnú lepku na sklo (čo pri veľa modeloch iných značiek nedostanete), taktiež obraz veľmi ostrý, má to nočný režim, kde vidíte v prípade potreby čo vidieť treba, takže zatiaľ spokojnosť. Testujeme zatiaľ vyše jeden a pol mesiaca. Appka v telefóne sa ihneď spárovala, ale mám aj Xiaomi telefón, tak neviem ako je to pri iných značkách. PS: Video som zatiaľ s SD karty sťahovať nemusel, ale čo viem, kvôli rýchlosti prenosu je najvhodnejšie vybrať microSD kartu z kamery a vložiť ju do čítačky v PC.
- Cena, ale radsej priplatit ako kupit toto
- katastrofa...inak sa to ani neda nazvat
- radsej nič ako takúto kameru
- zly obraz aj cez wifi, nezaznamenava pohyb okoloiducich aut
- ani dietatu na motokaru by som ju nedal
Reakcia značky Niceboy
Mrzí nás, že kamera do auta Niceboy PILOT Q2 WiFi nenaplnila vaše očekávání a tedy ji nedoporučujete.
Děkujeme za recenzi. Pěkný den. Niceboy
Zobrazujem 381 - 400 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Ďalšie »